It is currently Tue Aug 16, 2022 6:59 am

RUNNING WITH RIFLES Multiplayer

test

Game servers 54 List provided by EpocDotFr | Players online 144


All times are UTC




Post new topic Reply to topic  [ 8 posts ] 
Author Message
PostPosted: Thu Nov 26, 2015 9:18 am 
Offline

Joined: Thu Nov 26, 2015 8:57 am
Posts: 5
I was playing rwr with my brother fine yesterday, but today neither his nor my character can join a us server. I read that there's now some kind of kick system if you kill too many teammates, but it must be really harsh since we were just trying to play. It's hard to tell if grenades are gonna go where they're supposed to, and calling in airstrikes without killing anyone is tough considering how large the area it covers is. In any case, we weren't deliberately killing people.

Will we be able to play on us servers again? Desync is trouble enough already, so playing on foreign servers is just a pain.

Not sure what to do. Really appreciate any help.


Top
 Profile  
 
PostPosted: Thu Nov 26, 2015 11:54 am 
Offline

Joined: Sat Oct 11, 2014 8:46 am
Posts: 331
Hello,
Accidental teamkilling does not cause kick/ban from server.
There is penalty manager which prevents u from using vehicles and explosives for ~30-45min if u teamkill enough.
Maybe your connection does not work.

Can you play on {SAS}Invasion server?

:D


Top
 Profile  
 
PostPosted: Thu Nov 26, 2015 12:01 pm 
Offline
User avatar

Joined: Fri Oct 30, 2015 12:53 am
Posts: 151
Location: Italy
Street Veteran wrote:
Can you play on {SAS}Invasion server?


ahahah all explained :lol:

_________________
Carbide 500R White Edition | P5QL-PRO P43/ICH10 | Core 2 Quad Q9650 @ 3.73 Ghz | CNPS 9900 MAX Blue | XMS2 DHX 4x2 Gb @ 826 Mhz | GeForce GTX 750 TI @ 1420 Mhz 2 Gb GDDR5 @ 6300 Mhz | GameSurround Muse 5.1 | Caviar Black 2 Tb 7200 RPM


Top
 Profile  
 
PostPosted: Thu Nov 26, 2015 12:38 pm 
Offline
User avatar

Joined: Tue Jan 03, 2012 9:58 am
Posts: 1647
Location: Western Europe
badkid, the game is on sale right now, you should get it legally if you want to be able to play on the official servers and to prevent your account progression to be deleted.


Top
 Profile  
 
PostPosted: Thu Nov 26, 2015 11:53 pm 
Offline

Joined: Thu Nov 26, 2015 8:57 am
Posts: 5
Street Veteran - Ok, cool. Thanks for the info. Also yes I can join the SAS server.

JackMayol - I bought the game for the full price. I'm not gonna buy it again. I have the email receipt to prove it.

It's specifically US servers I can't play.


Attachments:
screenshot0.png
screenshot0.png [ 767.82 KiB | Viewed 24968 times ]
Top
 Profile  
 
PostPosted: Fri Nov 27, 2015 12:05 am 
Offline
User avatar

Joined: Fri Oct 30, 2015 12:53 am
Posts: 151
Location: Italy
he ask you for sas server becouse the sas server with brutus are the only servers that pirates can play now, all invasion servers us, eu ecc. now are only for steam. so pirates can't play on these steam servers. but only on sas and brutus.

_________________
Carbide 500R White Edition | P5QL-PRO P43/ICH10 | Core 2 Quad Q9650 @ 3.73 Ghz | CNPS 9900 MAX Blue | XMS2 DHX 4x2 Gb @ 826 Mhz | GeForce GTX 750 TI @ 1420 Mhz 2 Gb GDDR5 @ 6300 Mhz | GameSurround Muse 5.1 | Caviar Black 2 Tb 7200 RPM


Top
 Profile  
 
PostPosted: Fri Nov 27, 2015 12:18 am 
Offline
User avatar

Joined: Tue Jan 03, 2012 9:58 am
Posts: 1647
Location: Western Europe
badkid, on what distribution platform did you buy it? If on Desura, then you also received a Steam key at http://www.desura.com/collection
Of course if you already bought the game, you won't have to buy it again.
We made most official servers Steam only since one day so that we have a better control over them. Unfortunately there were a lot of griefing pirates lately, which made us decide to make this step.


Top
 Profile  
 
PostPosted: Fri Nov 27, 2015 12:57 am 
Offline

Joined: Thu Nov 26, 2015 8:57 am
Posts: 5
Ok so I didn't mention that I was opening the game from an explorer window as opposed to through steam because I did it this way the other day and it was fine on the US server. (My friends are a bunch of douchers and like to point out the amount of hours I play a game they think is stupid, so I open them this way instead.) At least I thought it was the US server. I suspect I just joined a SAS one accidentally. (I fully believed that I joined a US server though.)

I opened it through steam and everything works.
Sorry for the trouble.
Thanks a bunch, I really appreciate the help.


Top
 Profile  
 
Display posts from previous:  Sort by  
Post new topic Reply to topic  [ 8 posts ] 

All times are UTC


Who is online

Users browsing this forum: Majestic-12 [Bot] and 7 guests


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot post attachments in this forum

Search for:
Jump to:  
cron
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group